Skip to content

1 år DutchCom: Nu firar vi!

Sommar 2020 startades vi – ett företag som hjälper svenska företag att öka deras försäljning till Nederländerna. Nu fyller vi år! Och med våra två första kunder – IdealOfSweden och Bangerhead – visas att efterfrågan finns!

Det finns många svenska företag som är redan aktivt på den holländska marknaden. Och inte utan succé!
För att nå de nederländska kunderna är det – i mesta fall – bäst att ha en lokalanpassad hemsida, kommunikation/marknadsföring och kundtjänst. Då går språket, innehållet och bemötande, hand i hand.

‘Ibland behöver dock företag lite (tillfälligt) hjälp. Då finns vi här! Från att översätta enstaka webbtexter till och med marknadsföring/kommunikation eller stöd vid lansering av en komplett holländskt hemsida – vi hjälper företag att lyckas’, berättar Corien Leemburg, VD.

Med ett samhälle av i total 17 mln människor – som är van vid online-shopping – och ett bra geografiskt läge/infrastruktur bär samhället och erbjudandet många likheter med Norden.

‘Men det finns också skillnader,’ fortsätter VD:en. ‘Naturligtvis när det handlar om språk, men t.e. också när det gäller affärskultur eller vissa låg/regler. Vårt syfte är att fungerar som en bro mellan företag i både länderna – både små och större och både ‘profit’ samt ‘non-profit’. Vi brinner för att hjälpa Svenska organisationer att utnyttja deras holländsk potential. Och ingenting gör oss mer lyckligt än att bringa det bästa som Sverige har att erbjuda till Nederländerna.’

#ehandel #försäljning #marketing #kommunikation #översättningar #sverige #nederländerna

Läs mer senaste nyheter