Skip to content

Hur gör vi skillnad? Vart tillagt värde

Det finns många olika företag. Och alla har sin egen funktion och specialitet. Men vad är det precis som gör DutchCom annorlunda och unik? Och varför skulle du välja oss för att hjälpa till öka din försäljning till Nederländerna? Vi förklarar!

DutchCom är ett svenskt företag med rötterna i nederländska jorden. Och det är exakt därför för att vi kan kombinera det bästa som båda länderna har att erbjuda:

Nederländerna: språket, kulturen, samhället, företagslivet, ekonomin, målgrupper, (digitalt) marknadsföring, kommunikation, kontakter
Nederländerna är mitt hemland: jag föddes, växte upp och har bott där för nästan 33 år. Jag känner faktiskt allt: från språket till kulturen, från samhället till företagslivet och från ekonomin till och med de olika betalningsmetoder som finns. Yrkesmässigt fick jag – både i min högskolans utbildning ‘kommunikation’ och mina tidigare jobb som kommunikationsspecialist – mycket kunskap och erfarenhet inom (digitalt) marknadsföring och kommunikation. Jag gjorde olika studier kring skapa/optimalisera hemsidor och sociala medier, skapade mycket kontent till både och fick delta i flera projekt för att göra allt som jag lärde mig i praktik. Och föstås, jag har fortfarande även många kontakter kvar!

Sverige: företagarna, produkter, e-handel, försäljning, översättning, traditioner, känslan, kultur
En sak är tydlig: DutchCom kan inte existera utan de attraktiva Svenska företag med sina älskade Skandinaviska produkter!

I 2016 – så lite mer än 4 år sedan – flyttade mitt sambo och jag till Kalmar. Fast jag pluggade språket lite i Nederländerna, visste jag nästan ingenting om Svenska företagarna, produkter, samhället, känslan, traditioner, kultur, m.m. Jag jobbade nästan 3 år som International Sales Representative hos Nordic Nest (se: portfolio) och lärde mig mycket kring Svenskt e-handel, försäljning, översättning, m.m. Det var där var jag blev mycket engagerad av alla möjligheter som Sverige har att erbjuda. Det är mitt viktigaste mål och utmaning att – genom DutchCom – introducera (nya) Svenska företagarna och produkter i nuvarande  Nederländska marknaden. För att det finns en stor efterfråga för dem i Nederländerna också ska vara mer än tydlig!

Sammanfattad: DutchCom är ett Svenskt företag med en Nederländskt bakgrund. Vi särskilja oss genom kunskap och erfarenhet inom olika tjänster som är alltid anpassad efter ditt företags behov. Upptäcka vad DutchCom kan betyda för ditt företag? Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt samtal/offert!Bild av silvia trigo Unsplash